Zobrazit nabídky půjček Zobrazit poptávky půjček

Poptávky podle oboru Doporučujeme


Poptávky > Nebankovní půjčky > Celá ČR

Hledám půjčku na nákup nemovitosti.

Hledám půjčku na nákup nemovitosti, kterou po době dvou let prodám a půjčku i s navýšením vrátím.

Kontakty:

SMS

Pro získání kontaktu pošlete sms ve tvaru PUJCKA na číslo 903 55 99.

Po odeslání sms obdržíte unikátní kód, díky kterému zobrazíte kontakty třech libovolných inzerátů.


Proč je kontakt zpoplatněný?

Díky zpoplatnění kontaktu je zaručeno, že kontakt na poptávajícího uvidí pouze omezený počet úvěrových společností a poskytovatelů půjček, tím pádem je vysoká pravděpodobnost, že poptávající využije právě Vaší nabídky a vezme si půjčku od Vás.

Technicky zajišťuje ATS Praha, infolinka 776 999 199, e-mail: reklamace@atspraha.cz, cena jedné SMS je 99 Kč včetně DPH, www.platmobilem.cz .

Poptávka: solidní soukromý investor
Hledám solidního soukromého investora,který by byl ochoten poskytnout finance na podnikatelský záměr.Nabízím mu místo obchodního partnera nebo tichého společníka ve firmě.bližší informace poskytnu pouze vážným zájemcům.
Poptávka: potrebuji pujcit 30000
Dobry den potrebuji pujcit 30000kc.Dostala jsem se do registru dluzniku a nikde mi nechteji pujcit.Jsem schopna mesicne splacet 10000kc.Pokud by nekdo vedel o nekom ci sam mi mohl pujcit?
Poptávka: HLEDÁME INVESTORA
Hledáme investora - máme moc zakázek, potřebujeme dokoupit stroje a vozidla.
Poptávka: Hledá pomoc.
Dobrý den. Hledám pomoc. Potřebuji nutně půjčku 2 miliony. Nemám čím ručit, ale splácet můžu spolehlivě. Prosím,velice to spěchá.
Poptávka: kdo půjčí
Najde se slušný člověk,který půjčí 10 tis. s měsíční splátkou 1300,-
Poptávka: prosba, čestné jednání
Chtěl bych moc požádat o pomoc. Potřeboval bych částku 500.000 až 800.000 kč na dobu 5-7 let dle nabídky a dohody. banka mě nevyhověla s konsolidací a díky tomu jsem se dostal do problému a ohrozil tak rodinu na které mě záleží nejvíce. prosím naj...
Poptávka: Půjčí někdo solidní na rozjezd podnikání? Popřípad...
Dobrý den najde se solidní člověk co by mě pomohl s financováním na podnikání? Možno spolupráce dle dohody! S pěchá-děkuji!
Poptávka: Poptávám půjčku
Poptávám půjčku ve výši 30 tis a dobou splatnosti max 18 měsíců.Jsem OSVČ od 1/2014 s pravidelným příjmem,bohužel se záznamem v registru.Děkuji za případnou nabídku
Poptávka: Kdo půjčí peníze bez zbytečných průtahů z rozumným...
Kdo prosím půjčí peníze bez prokazování příjmu,bez registru,bez ručení nemovitostí,bez poplatků předem a ježdění po celé čr z rozumným úrokem a solidním jednáním? Děkuji
Poptávka: Kdo půjčí
Jsem zaměstnaný pod agenturou a jsem v registru dlužníků.Potřebuji půjčit velmi nutně 20 000,- bez ohledu na úrokovou sazbu,s tím,že jsem schopný splácet měsíčně 2 000,-.
REKLAMA